Esmorzar de forquilla

EL LLIBRE DE LAPLICACIÓ ESMORZAPP

Autor: Molins Renter, Albert

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

Esmorzar de forquilla

Esmorzar de forquilla

18,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/03/2025
Colección:
(CAT).EL CULLEROT
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

UN ASSAIG SOBRE L'ESMORZAR DE FORQUILLA, AMB LES RECEPTES MÉS EMBLEMÀTIQUES I UN DIRECTORI DELS MILLORS BARS I RESTAURANTS PER GAUDIR-NE. En un moment en el qual les noves tendències gastronòmiques releguen la cuina catalana, l'esmorzar de forquilla es reivindica com l'àpat en què es defensa millor la nostra tradició culinària, convertit en un acte de resistència cultural. Un àpat …

UN ASSAIG SOBRE L'ESMORZAR DE FORQUILLA, AMB LES RECEPTES MÉS EMBLEMÀTIQUES I UN DIRECTORI DELS MILLORS BARS I RESTAURANTS PER GAUDIR-NE. En un moment en el qual les noves tendències gastronòmiques releguen la cuina catalana, l'esmorzar de forquilla es reivindica com l'àpat en què es defensa millor la nostra tradició culinària, convertit en un acte de resistència cultural. Un àpat convivencial que es remunta en el temps i que es continua practicant malgrat la competència d'importacions com el _brunch_ i d'algunes modes dietètiques. Aquest llibre en repassa els orígens i els seus vincles amb el costum del segon esmorzar, així com les seves receptes més emblemàtiques i els bars i restaurants amb més solera per gaudir d'un bon esmorzar de forquilla. Sense oblidar els seus cosins, l'esmorzaret de València i el berenar de les Balears. * Actualment, Albert Molins impulsa l'aplicació Esmorzapp, un directori de llocs i ressenyes per esmorzar de forquilla que ja acumula més de 50.000 descàrregues. * ""Caldria aprofitar-ho l'esmorzar de forquilla és perfecte. És divertit, és convivencial, es vincula a altres oportunitats d'oci, és cuina catalana i és identitat. Però s'ha de continuar visibilitzant i sobretot necessita restaurants que cuinin bé.""
Leer más

Más información del libro

Esmorzar de forquilla

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-473-9
EAN:
9788413564739
Nº páginas:
224
Colección:
(CAT).EL CULLEROT
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
23 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
(Barcelona, 1969). Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. La gastronomia és la cara B de la seva activitat periodística, que fa 30 anys que duu a terme a _La Vanguardia_, actualment com a cap de secció de Societat. Més que els fets, el que més li agrada -a banda de menjar- és explicar les històries que hi ha al darrere. Va publicar el blog _Homo gastronomicus_, del qual Ferran Adrià -en una altra de les seves absurdes genialitats- va dir que era el millor que es publicava a Espanya, i ara és autor de la _newsletter Reflexiones de un gastrónomo angustiado_. Actualment, impulsa l'aplicació Esmorzapp, un directori de llocs i ressenyes per esmorzar de forquilla que ja acumula més de 50.000 descàrregues. El 2024 va publicar el llibre _Comer sin pedir permiso_ (Rosamerón).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar